아쿠아픽구강세정기

[ENG] #에어프라이어 #미니단호박 #에그슬럿|할로윈에는 단호박을 먹어요|껌,easy Recipe [에브리맘]

페이지 정보

작성자 everymom 작성일20-10-29 00:00 조회1회 댓글0건

본문



요즘은 앙증맞은 미니사이즈로 나오는 미니밤단호박! 이 귀여운 아이템으로
#할로윈 파티요리로도 손색없는 으스스한 치즈폭탄 단호박 에그슬럿을 만들어볼게요!
달콤한 단호박에 치즈와 계란 톡! 에어프라이어로 간단하게 만드는 레시피를 소개합니다.

한 끼 식사로 딱 좋은 사이즈라 다이어트식으로도 많이 드시기도 하고,
베이컨이나 양파를 추가하면 더 풍부한 맛이 느껴진답니다.

요린이도 따라할 수 있는 간단하고 쉬운 레시피
에브리맘만 있으면 요리 껌easy! 여러분도 함께 만들어보세요

These days, a sweekt pumpkin comes in a mini size! With this cute item,
We will make a cheese bomb pumpkin egg slut that can be used as a party dish for Halloween!
Cheese and eggs on the sweet pumpkin!
We introduce you a simple recipe to cook with an air fryer.
People eat it as a diet food because it is perfect for a one time meal.
If you add bacon and onions, you can feel a more rich taste.
The sweet pumpkin egg slut is a dish to eat with the peel,
so make sure to clean it before you start cooking!

단호박 에그슬럿은 껍질까지 드시는 음식이니 조리전 꼭 세척 해주세요!
세척법은 영상에도 나와있어요!
더 자세한 단호박 손질법이 궁금하시다면 아래 링크 클릭!
There is a video about how to cleanse!
If you want more information about how to cleanse sweet pumpkin, click the link below!

https://youtu.be/FYDa_rhpekA


‍재료 Material
미니단호박 1개, 모짜렐라 80g, 체다치즈 1장, 달걀 1개, 올리브오일 약간, 소금/후추 약간, 허브가루
* 모짜렐라치즈는 단호박 크기나 취향에따라 가감해주세요!
1 mini sweet pumpkin, mozzarella cheese 80g, 1 sheet of cheddar cheese , 1 egg,
a little bit of olive oil, a little bit of salt and ground pepper, herb powder
* you can adjust the amount of mozzarella cheese based on the size of the pumpkin or your taste!


‍레시피
1. 단호박은 찬물에 베이킹소다를 넣고 10분정도 담가둔 후 솔을 이용해 헹군다.
Put baking soda in cold water and soak the sweet pumpkin for 10 minutes.
Then rinse it with a brush.

2. 세척한 단호박을 비닐팩에 넣고 전자레인지에 1분씩 위아래로 뒤집어서 익힌다.(총 2분)
Put the clean sweet pumpkin in a plastic bag and cook it in a microwave
on each side for about a minute. (2 minutes in total)

3. 칼이나 스푼을 이용해서 속을 파낸다.
Use a knife or spoon to hollow out the inside.

4. 호박에 소금, 후추간을 약간하고, 올리브오일을 뿌린다.
Season the pumpkin with salt, a little bit of ground pepper, and olive oil.

5. 호박안에 모짜렐라를 조금 넣고 그 위에 달걀을 깨뜨려 소금, 후추간을 하고 섞어준다.
* 올리브오일은 다른 오일로 대체 가능해요!
Put a little bit of mozzarella cheese inside the pumpkin, and crack an egg over it.
Then, mix it after you season it with salt and ground pepper.
* olive oil can be replaced with other oil!

6. 그 위에 모짜렐라를 조금 올리고 에어프라이어 180℃, 20분을 맞춰서 익힌다.
Put a little bit of mozzarella cheese on top and cook it for 20 minutes with an air fryer on 180℃.

7. 체다치즈 1장과 모짜렐라를 추가하고 허브가루를 뿌리고 5분정도 더 익힌다.
Add 1 sheet of cheddar cheese and mozzarella cheese.
Then sprinkle over herb powder and cook it for about 5 minutes.


#easyrecipe #할로윈요리 #브런치

모든 요리의 시작, 에브리맘
네이버 블로그 https://blog.naver.com/boda_company123
인스타그램 https://www.instagram.com/witheverymom/


* 도움이 되었다면 구독 좋아요 부탁드리며, 공유와 퍼가실 땐 출처를 남겨주시면 감사하겠습니다.
* 이 영상의 저작권은 에브리맘에게 있으며 영상의 다운로드 및 2차 편집을 금지합니다.
* 촬영장소 : The 부엌

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Total 2,093건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.la-night-club.com. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz